Beauty Smart bestaat 4 jaar!

Vandaag, zaterdag 1 april, bestaat Beauty Smart alweer 4 jaar! En nee, dit is geen grap ;) Het vier jarig bestaan van Beauty Smart wordt gevierd met een heerlijke traktatie! Met onze vestigingen in Woerden en Oudewater voelen wij ons erg thuis in het Groene Hart! We werken op beide locaties met veel plezier!

In de afgelopen 4 jaar is Beauty Smart erg gegroeid en hebben we al veel klanten mogen begeleiden naar een gezond gewicht! Vooral wanneer we zien dat het onze klanten goed lukt om daarna op gewicht te blijven zijn wij als team erg tevreden en ontzettend happy dat wij dit van dichtbij mogen zien gebeuren. Immers vinden wij dat afvallen niet het doel op zichzelf is, maar de weg naar het doel om op gewicht te blijven.

Wanneer een dergelijke prestatie dan ook nog eens wordt beloond met een sprankelende foto in de Happy in Shape is dat natuurlijk helemaal de kers op de taart. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor alle dames die na het behalen van hun streefgewicht in dit leuke magazine hebben gestaan. Ook de afgelopen periode hebben een aantal dames die bij ons zijn afgevallen hun prachtige resultaat laten zien in de Happy in Shape. Om zowel deze dames als de dames die hun zijn voorgegaan in het zonnetje te zetten zullen we de komende tijd regelmatig een verhaal uit de Happy in Shape delen op onze blog. Dames, wij zijn super trots op jullie allemaal!

Ben jij momenteel bij Beauty Smart aan het afvallen of heb je je streefgewicht al behaald onder onze begeleiding? Maak het dan eens aan ons kenbaar wanneer het je leuk lijkt om te stralen in de Happy in Shape. Wellicht kunnen we je voordragen aan de Happy in Shape en kom je zelf ook stralend in dit geweldige magazine te staan! Daarnaast is het wanneer je je streefgewicht hebt behaald ook mogelijk om mee te doen aan de volgende editie van de Beauty Smart foto shoot.

Wist je trouwens dat 1 van onze klanten naar aanleiding van het behalen van haar streefgewicht te zien is geweest in het tv-programma Thuis op zondag?

lieve groten van de dames van Beauty Smart

 

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube