Alvast oriënteren voor 2018

Zit jij eraan te denken om af te vallen maar vind je de decembermaand niet het juiste moment om te starten?Toeval wil dat wij een leuke introductie hebben: Maak nu vrijblijvend een afspraak bij ons voor 15,- en krijg een 3-dagen proefpakket mee t.w.v. 45,-!

Wat houd het in?

Tijdens het consult krijg je een gratis lichaamsanalyse die meer verteld over jouw lichaamssamenstelling. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook jouw metabolische leeftijd achterhalen… Hoe sta je er nou echt voor? Verder beantwoorden we alle vragen die je hebt.

Kortom, een goede introductie om te achterhalen of dit wat voor jou kan zijn.De decembermaand is er niet voor om af te vallen, maar ook dan kan je zeker winst boeken. 1 januari valt dit jaar op ‘’de klassieke maandag’’, maar wij adviseren dan vaak niet om te starten. Laten we eens gek doen en op dinsdag 2 januari starten. Of, als je kinderen hebt, pas als de kerstvakantie weer over is. Maandag is vaak een krachtige dag om je leven overhoop te gooien en te starten met een vreselijk dieet, maar in 2018 gaan we het anders doen. Start 2018 op een andere (geplande) dag met een heerlijk dieet waar je echt van kan genieten en tegelijkertijd afvallen. Zorg er dus voor dat je alvast je plan klaar hebt; Want ook in de decembermaand geldt immers: Tel uit je winst! En hoe eerder jij weet of dit wat voor jou is, hoe beter je bent voorbereid om in het nieuwe jaar goed van start te gaan!

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube