ALLEEN bij Beauty Smart ……. Spaaractie De SLOWCOOCKER! NIEUWE ACTIE BEAUTY SMART

We hebben weer een NIEUWE leuke actie bedacht!

De Crock-Pot, oftewel een Slowcooker.

Beauty Smart heeft een heel mooi spaarsysteem! Bij besteding van 10,- euro krijg je 1 zegel. 1 volle kaart (35 zegels) is een PowerSlim product waard van maximaal 17,95 euro! (er wordt geen geld uitgekeerd). Het leuke aan deze actie is dat je ook kan sparen voor een SLOW COOCKER. Deze is te verkrijgen voor 3 volle spaarkaarten.

Ideaal voor als je druk bent en een keer niet vanuit gemak voor onverantwoorde keuzes wilt zwichten: De Crock-Pot!

Druk zijn is geen vrijbrief meer want je maaltijd wordt hiermee heeeeeel langzaam gegaard. Je kan zelfs weg gaan en de Crock-pot zijn werk laten doen, want het is niet brandgevaarlijk, en bij terugkomst (na 4-6 uur, of een mogelijkheid tot 8 uur bereiden) staat er een heerlijke maaltijd te wachten. Enorm tijdbesparend dus. En ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken! Handig voor als de kinderen de afwas een keer moeten doen… Al kan de interne pan uiteraard in de vaatwasser. Het werkt echt heel erg fijn.

Ander voordeel: De olie die je anders zou gebruiken met bereiden hoef je hierdoor ook niet toe te voegen. Hierdoor bespaar je 1 eetlepel olie per persoon, wat niet veel lijkt, maar waardoor het gerecht na bereiding al gauw 360 kcal minder bevat (voor 4 personen). Daarbij blijven de vitamines en mineralen bij bereiding met de Crock-Pot ook nog eens behouden en vervliegen ze niet wat met normaal koken wel het geval zou zijn. Wat wil je nog meer… Je wilt immers het beste voor jou en je gezin!

Bij de Crock-Pot zit tevens een heel lekker receptenboekje. Uiteraard koolhydraatarm en PowerSlim-proof! Voor als je eerste even wilt ervaren hoe het is om met een Slowcooker te werken voordat je zelf aan het experimenteren slaagt. Welke recepten zou jij graag willen proberen?

Wegens leveringsproblemen zijn wij genoodzaakt de weegschaal uit te faseren. Zolang de voorraad strekt kunt u nog uw uw spaarkaarten inleveren voor deze weegschaal. Maar vanaf heden is het dus mogelijkheid om tegen inlevering van drie volle spaarkaarten een Crockpot te bemachtigen!

 

 

 

 

 

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

de visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PowerSlim bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube

 

error: Content is beschermd