Afvallen met PS Food & Lifestyle

Wanneer je besloten hebt om met onze hulp je streefgewicht te behalen, gaat dit met behulp van het PS Food & Lifestyle -afslankprogramma. De producten en gerechten die jou helpen om af te vallen zijn door professionele diëtisten samengesteld.

 

Alle producten van PS Food & Lifestyle zijn koolhydraatarm en bestaan uit hoogwaardige biologische eiwitten. Daarnaast zijn de producten gezoet met het natuurlijke stevia-extract. Verder dragen de producten bij aan de groei en instandhouding van de spiermassa doordat een groot deel van het assortiment 20 gram eiwitten per portie bevat. Ook zijn de producten verrijkt met kalium en chroom dat bijdraagt aan een normale bloeddruk en een stabiel bloedsuikergehalte.

Met meer dan 120 verschillende koolhydraatarme en eiwitverrijkte producten is het makkelijk om gevarieerd en lekker te blijven eten tijdens het afvallen.

Wij raden aan om gebruik te maken van het starterspakket, wanneer je bij ons wilt starten met afvallen. Dit starterspakket bevat 46 verschillende PS Food& Lifestyle -producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Inclusief een voorbeeld van een weekmenu met heerlijke recepten en een boodschappenlijst voor een goede start van het afslankprogramma. Probeer uit welke producten je lekker en praktisch vindt en bepaal daarna wat je in de komende weken gaat eten.

Het starterspakket kan uiteraard aangepast worden naar jouw wensen of smaak. Geïnteresseerd in de standaardinhoud van het starterspakket? Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek!

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube